Ablaktisztítás

Az ablaktisztítás elsőre nem tűnik bonyolultnak, de ha minden egyes mozzanatát figyelembe vesszük, akkor bizony egy elég komplex feladatot kapunk. Az ablaktisztítás nem csupán az üvegfelület tisztításából, hanem az ablakkeretek, az árnyékolók takarításából, valamint a függönyök mosásából áll, amelyet magánszemélyek és cégek számára is ajánlunk, akár alkalmi, akár rendszeres jelleggel.

Ablaktisztítás A-tól Z-ig

Ablaktisztítás során az első és legfontosabb feladat a keret tisztítása, majd ezt követi az üvegfelület, melynek külső és belső oldalát is gondos odafigyeléssel vesszük kezelésbe, így ragyogóan tiszta, foltmentes eredményt kapunk. Az ablakkeret tisztítása mindenképp az ablakkeret anyagának megfelelő tisztítószerrel történik. Fa keret esetén ügyelünk rá, hogy a festék semmiképp se sérüljön. A függönymosást minden esetben a függöny anyagának és színének megfelelő mosószerrel végezzük, legyen szó fényáteresztő, csipke, vagy sötétítőfüggönyről. Az ablaktisztítás részeként a függönytartót, vagy a karnist is gondosan megtakarítjuk, akárcsak redőnyt, vagy más árnyékolókat.

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás hatékonyan

Nagyfelületű, vagy panoráma ablakkal rendelkező helyiségek esetén praktikus és hatékony eszközök segítségével, akár több munkatársunkkal egy időben, gyorsan és alaposan végezzük az ablaktisztítást. Minden esetben környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk, amelyek a makacs szennyeződésekkel szemben is eredményesek. Lehet szó légyköpetről, vízkövesedésről és más bogárnyomokról, a makacsabb szennyeződéseknél erősebb tisztítószerekkel dolgozunk, amelyek a környezetre ártalmatlanok, ugyanakkor ezzel is növeljük vegyihatást, ami csökkenti a munkaidőt. Ezt tovább tudjuk fokozni mechanikai hatással, ami például a pengézés. 10-15 méteres magasságig kiváló hatékonysággal alkalmazzuk a fordított ozmózis technológiát, amely során úgynevezett tisztított vízzel, tisztítószermentesen dolgozunk, a víz pedig cseppmentesen szárad meg az üvegfelületeken. Ennek köszönhetően ekkora magasságig nincsen szükség alpinistákra.

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás alpintechnikával

Az alpintechnika magas üvegépületek ablakainak és egyéb üvegfelületeinek bevett tisztítási módszere, amelyhez minden esetben szakképzett munkaerőre és precíz biztosításra van szükség. Cégünk minden esetben csak vizsgázott ipari alpinistákat alkalmaz, akik nem csak szakképzettségük, de alaposságuk miatt is rendszeres munkatársaink. Bízza ránk az irodaházak, üvegépületek és magasan található üvegfelületek takarítását!

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Field is required!
Field is required!
Kötelező bejelölni!

Referenciák

clean1ng_referencia_m

Kapcsolódó blogbejegyzések

Étterem takarítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]

Tovább

Kiemelt szolgáltatásaink

Felülettisztítás
Felülettisztítás
Ablaktisztítás
Ablaktisztítás
Ipari alpin
Ipari alpin
Napelem tisztítás
Napelemtisztitas
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez