Ablaktisztítás 360

Átfogóbb és alaposabb tisztítás mint amivel valaha találkozott, a leghatékonyabb eszközökkel és gyorsabban mint azt a legtöbben lehetségesnek tartják. Egy víztiszta, csíkmentes ablaküveg csak az első és talán nem is mindig a legfontosabb összetevője a professzionális ablaktisztításnak.

Professzionális ablaktisztítás a makulátlan, ragyogó ablakokért, a jobb közérzetért és a vonzóbb környezetért

ablaktisztításAz ablakokra sokan úgy tekintenek, mint az épületek szemére, melyek fő funkciója a szellőztetés, valamint a természetes fény bejuttatása a házak belsejébe. Az ablaktisztítás minden alapos takarítás elengedhetetlen feladataként tartható számon, azonban tény, hogy sokhelyütt nem tartozik a legkedvesebb tennivalók közé. Az akkurátus ablaktisztítás során nem érjük be csupán a mindig szem előtt lévő ablaküveg tisztításával, hanem alaposan letakarítjuk az ablakkeretet, a redőnyöket, illetve függönyöket, karnisokat egyaránt. A precíz takarítást követően minden felfrissül a közvetlen környezetünkben, melytől örömtelibbnek, elégedettebbnek érezhetjük magunkat.

Az utóbbi időkben a takarítás és rendrakás trenddé nőtte magát – mindehhez elegendő, ha Marie Kondo tanácsadó és író e kategóriában megjelent könyveire gondolunk, példaként: A rendteremtés művészete c. írására. A szakemberek nagytöbbsége egyetért abban, hogy szoros kapcsolat van a tiszta ház és a mentális egészségi állapot között. A legfrissebb kutatások pedig arra hívják fel a figyelmünket, hogy a rendetlen, piszkos otthonok negatív módon befolyásolják a mentális egészségünket – hatással vannak a stresszre és a szorongásra.

A tisztaság fél egészség régi mondásunkat alátámasztandó egy nemrégiben végzett kutatás a Kaliforniai Egyetem keretén belül, ahol a rendetlenség és stresszhormonok kapcsolatát helyezték górcső alá a kutatók. A vizsgálat során kimutatták, hogy a kaotikusnak minősített otthonok lakói – főként nők – esetében a kortizol, azaz a stresszhatásra termelődő szteroid hormon szintje megemelkedik, míg a tisztán tartott lakások előnyösen hatnak a jó közérzetre.

Ablaktisztítás – milyen gyakran érdemes sort kerítenünk erre a takarítási feladatra?

Ablaktisztítás mikor?Alpintechnika

A legtöbb háztulajdonos az ablaktisztítás feladatát a szezonálisan elvégzendő házimunkák csoportjához sorolja – ezért elegendőnek bizonyul számukra évente mindössze két alkalommal sort keríteni minderre. Azonban az ablakmosás gyakorisága nagyban függ attól, hogy milyen helyen található a házunk, hiszen példaként:egy mezőgazdasági területen, avagy annak közelében elhelyezkedő épület – főként a betakarítási időszakban, amikor rengeteg a por – esetében érdemes sűrűbben végezni az ablaktisztítást.

Abból kifolyólag, hogy az ablakok az első szembetűnő részei az épületeknek, fontos lenne, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a tisztításukat, és legyen szó bár a magánházak, vagy éppen irodák ablakairól, ne elégedjünk meg azzal, hogy kizárólag a tavaszi és téli nagytakarítások alkalmával végezzük el ezt a feladatot.

Melyek az ablaktisztítás előnyei?

Ablaktisztítás előnyök

A rendszeresen és precízen tisztított ablakok bőségesen meghálálják a rendben-tartásukra fordított időt és energiát, hiszen:

 • a tiszta ablakok tisztábbá, ragyogóbbá teszik az épületet
 • jobban érezzük magunkat és szívesebben tartózkodunk egy tiszta ablakú környezetben
 • az ablaküvegek a különféle szennyeződések hatására elhalványulnak, az otthonok és irodák pedig mindennek hatására sötétebbnek tűnnek, azonban az ablaktisztítás nagyban elősegíti a természetes fény könnyebb bejutását az épületbelsőbe
 • amellett, hogy az ablaktisztítás hatására a helyiségek tisztábbá, kényelmesebbé válnak, még vonzóbbnak és tágasabbnak is tűnnek
 • a szennyeződés és a por felhalmozódása az ablakfelületen nem csupán akadályt képez a természetes fény irodába, szobákba való bejutásának útjába, hanem az allergéneket is megnöveli – allergiás reakciókat, bőrproblémákat okozhat
 • manapság a legtöbben kevesebb időt tudunk szánni az alapos takarításra, ezért nem kell amiatt aggódnunk, ha az ablaktisztítás takarítási munkálatát nem tudjuk elvégezni, hiszen mindehhez igényelhetjük egy ablaktisztító szolgáltatás hozzáértését, profizmusát
 • a professzionális ablaktisztításnak köszönhetően javul az ablakok általános megjelenése, eltűnnek a szennyeződések, foltok, sőt az egészségügyi problémákat okozó allergéneknek is búcsút inthetünk
 • a professzionális ablaktisztítás hatására világosabb és tisztább lesz az otthonunk, több fényhez, és ezáltal több D-vitaminhoz is juttatjuk szervezetünket.

Ha mindez nem lett volna elég meggyőző, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy a rendszeres ablaktisztítás által gondoskodhatunk ablakaink hosszú életéről, tudniillik a tisztítás során eltávolítjuk a környezeti szennyeződéseket, és minden olyan anyagot, melyről kijelenthető, hogy általában gyengíti az ablaküveget, mely miatt veszít tartós mivoltából. Az ablak minősége és a gyakori ablaktisztítás kéz a kézben járnak.

Miért érdemes profikra bízni az ablaktisztítást?

Profi ablaktisztításSokan egyetértenek azzal, hogy erőteljes az összefüggés egy tiszta otthoni és üzleti környezetet, valamint a termelékenység között. Hogy miért gondolhatják így? Talán azért, mert egy tiszta, ragyogó környezetben jobb a közérzet, jobban megy a munka és nagyobb kedvvel látunk neki a napi teendőinknek, mint egy kevésbé rendezett, nem tiszta környezetben.

A szakszerűen végzett ablaktisztítás maximalizálja az irodahelyiségek és az otthonok kényelmét és kiemeli előnyeit, makulátlan, vonzó, esztétikus környezetet biztosítva az ott tartózkodók számára. Továbbá egy tisztítási munkálatokra specializált vállalkozás segítségével az ablaktisztítás:

 • kívül és belül egyaránt tökéletes eredményt várhatunk el – sokan tapasztalják, hogy egy irodai alkalmazott, vagy háztulajdonos gyakran kevésbé sikeresen tudja megtisztítani az ablakokat
 • a professzionális cég arra hivatott, hogy kiváló eredményekkel szolgáljon a takarítást, tisztítást illetően, melynek megvalósításához minőségi termékekkel, kiváló felszerelésekkel és sokéves tapasztalattal rendelkezik
 • megfelelő képzettség és felszerelés hiányában az ablaktisztítás akár veszélyes kihívásnak is bizonyulhat – mindezt kiküszöbölhetjük egy takarítócég segítségével
 • egy profi, együttműködő ablaktisztító cég alkalmazásával időt és energiát takaríthatunk meg
 • nem szükséges rászánnunk a szabadidőnket a takarításra, hanem végre koncentrálhatunk a családunkra, a kikapcsolódásra és minden olyan dologra, ami számunkra fontos
 • egy képzett ablaktisztító csapat a legújabb eszközökkel és technikákkal képes a leghatékonyabb eredmények elérésére.

Egy szakszerű ablaktisztítás révén kiküszöbölhetőek a nem kívánt, látképromboló, ablaküvegen éktelenkedő csíkok, a munkavégzés biztonságos, az eredmény tökéletes, Ön pedig elégedett lesz.

Az ablaktisztítás 10 kulcsfontosságú szempontja, amit sokszor még a szakemberek is figyelmen kívül hagynak.

Lássunk azt a 10 szempontot amelyek új magaslatokba emelik az ablaktisztítás fogalmát:

Ablaktisztítás szempontok

Miért érezheti a legalaposabb ablaktisztítás után is úgy, hogy ez bizony most sem tiszta? A válasz nem mindig a napfényben itt ott látható csíkokban merül ki. Az ablaktisztítás elsőre nem tűnik bonyolultnak, de ha minden egyes mozzanatát figyelembe vesszük, akkor bizony egy elég komplex feladatot kapunk. 

Ablaktisztítás 360 – Nem csak ablak, de professzionális keret, árnyékoló és karnis tisztítás EGYBEN! Az ablaktisztítás nem csupán az üvegfelület tisztításából, hanem az ablakkeretek, az árnyékolók (redőnyök, reluxák és zsalúziák) takarításából áll, amelyet magánszemélyek és cégek számára is ajánlunk, akár alkalmi, akár rendszeres jelleggel.

Ismerkedjen meg a teljes körű “Ablaktisztítás 360” szolgáltatásunkkal.

1) Ablak és ablakkeret tisztítás mert csak az összhatás létezik

Hiába tiszta maga az ablak, ha környezete nem az. Ablaktisztítás során az első és legfontosabb feladat a keret tisztítása, majd ezt követi az üvegfelület, melynek külső és belső oldalát is gondos odafigyeléssel vesszük kezelésbe, így ragyogóan tiszta, foltmentes eredményt kapunk. 

2) Mindig az anyagnak megfelelő tisztítószer

Az ablakkeret tisztítása mindenképp az ablakkeret anyagának megfelelő tisztítószerrel történik. Fa keret esetén ügyelünk rá, hogy a festék semmiképp se sérüljön.

3) Karnis, függönytartó és árnyékoló tisztítás

Az ablaktisztítás részeként a függönytartót, vagy a karnist is gondosan megtakarítjuk, akárcsak a redőnyt, vagy más árnyékolókat, mint például redőnyöket, reluxákat és zsalúziákat. A reluxák és zsalúziák tisztítás a hagyományos takarítások során többnyire igazi mostohagyrekek, hisz megfelelő hozzáértés nélkül rendkívül időigényes és fárasztó feladatot képeznek. Éppen ezért nem ritka, hogy a redőnyöket akár évekig elporosodva, a zsalúziákat elszennyesedve használják.

4) Sokkal gyorsabban mint ahogy gondolta

Ismeri ezt? “Jönnek az ablakpucolók. Ma délelőtt nem dolgozunk.” 

Velünk ez nem fog megtörténni. Hogyan csináljuk? Egy csapattal egyszerre, hatékony eszközökkel, összehangoltan, nagyon alaposan, de mégis gyorsan. Amennyiben szükséges, leginkább nagyfelületű, vagy panoráma ablakkal rendelkező helyiségek esetén praktikus és hatékony eszközök segítségével, akár több munkatársunkkal egy időben, gyorsan és alaposan végezzük az ablaktisztítást. Ha leszalad kávézni, mire visszér mi már összecsomagoltunk és mindent tökéletes rendben és ami a legfontosabb makulátlan tisztaságban átadva távoztunk. Olyan gyorsan végzünk, hogy a munkatársai rá fognak kérdezni, hogy: Mitől ragyognak ilyen hirtelen az ablakok? 

5) Minden esetben környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk 

Olyan természetes anyagokat használunk amelyek a makacs szennyeződésekkel szemben is eredményesek. Lehet szó légyköpetről, vízkövesedésről és más bogárnyomokról. 

6) Elbánunk a legmakacsabb szennyeződésekkel is. 

A makacsabb szennyeződéseknél erősebb tisztítószerekkel dolgozunk. A legerősebb szereink is ártalmatlanok a környezetre, ugyanakkor ezzel is növeljük vegyihatást, ami csökkenti a munkaidőt

7) Semmilyen szennyeződést sem hagyunk az ablakon. 

Amennyiben szükséges a vegyszerek hatását tovább tudjuk fokozni mechanikai hatással, ami például a pengézés. 

8) Csík és cseppmentes ablaktisztítás színtiszta H2O-val. 

10-15 méteres magasságig kiváló hatékonysággal alkalmazzuk a fordított ozmózis technológiát, amely során úgynevezett tisztított vízzel, tisztítószermentesen dolgozunk, a víz pedig cseppmentesen szárad meg az üvegfelületeken. 

9) Alpinisták nélküli ablaktisztítás 15 méteres magasságig

Az imént említett technológiának köszönhetően 15 méteres magasságig nincsen szükség alpinistákra. Ez Önnek lényegesen gyorsabb eredményt jelent, mégpedig alacsonyabb költségen.

10) Ablaktisztítás alpintechnikával

Az alpintechnika magas üvegépületek ablakainak és egyéb üvegfelületeinek bevett tisztítási módszere, amelyhez minden esetben szakképzett munkaerőre és precíz biztosításra van szükség. Cégünk minden esetben csak vizsgázott ipari alpinistákat alkalmaz, akik nem csak szakképzettségük, de alaposságuk miatt is rendszeres munkatársaink. Bízza ránk az irodaházak, üvegépületek és magasan található üvegfelületek takarítását és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Ezzel kapcsolatos további információért kérem, kattintson ide: Alpintechnika

Ablaktisztítás

Tegyen próbára minket! Ha NEM tetszik az eredmény személyesen takarítom ki az otthonát, mégpedig  a saját költségemen. 

Bár én vagyok a cég tulajdonosa, de nagyon jól takarítok, talán a legjobban az egész cégben… 🙂 

Kérjen AJÁNLATOT MOST és élje át ahogyan a tisztaság fogalma új értelmet nyer a munkánk nyomán!

 

Most AJÁNDÉK “VIP Tanácsadó Takarítással” és folyamatos lakás takarítással köszönjük meg az állandó megbízást. Kérjen ajánlatot! 

VIP Tanácsadó Takarítás – Miközben a cég tulajdonosa végig takarítja az otthonát elmagyarázza és megmutatja mit hogyan és miért csinál. El fog ámulni, amint a tisztaság fogalma a saját szeme láttára nyer új értelmet. 

Folyamatos lakástakarítás ajándékba – Folyamatos irodatakarítási megbízás esetén minden második alkalommal DÍJMENTESEN takarjuk az otthonát.

 

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA – Ha nem tetszik a munkánk, jóvátételként a cég vezetője személyesen takarítja ki az otthonát. …és NAGYON jól csinálja! 🙂

Kérjen ajánlatot! Minden részletről 24 órán belül tájékoztatjuk! 

Ablaktisztítás
Árajánlatkérés

Referenciák

Nagyon professzionális, kedves, megbízható szolgáltatás.  Az emberi hozzáállás miatt is bármikor igényelném újra. Mindenképpen ajánlom másoknak is.

Vastag Csaba

Gyorsak, kedvesek, pontosak! 🙂 Jó szívvel ajánlom őket.

Kassza-Darai Andrea
Kassza-Darai Andrea

Régóta dolgozom velük kíváló csapat.Pontos,precíz,megbízható…csak így tovább.
Csak ajánlani tudom.
Prime Steak&Wine

Kovács Béla

Kapcsolódó blogbejegyzések

Legkeresettebb Szolgáltatásaink

ablak
Ablaktisztítás
szonyeg1
Szőnyegtisztítás
lakas
Lakástakarítás
karpit
Kárpittisztítás
artboard-7-copy-5
Márvány Polírozás
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Start typing and press Enter to search