Ablaktisztítás 360

Átfogóbb és alaposabb tisztítás mint amivel valaha találkozott, a leghatékonyabb eszközökkel és gyorsabban mint azt a legtöbben lehetségesnek tartják. Egy víztiszta, csíkmentes ablaküveg csak az első és talán nem is mindig a legfontosabb összetevője a professzionális ablaktisztításnak.

Rendelje meg most szolgáltatásunkat és  AJÁNDÉKBA KAP  2020. Szeptember 30 ig ózonfertőtlenítést!

Tájékozódjon ajándékszolgáltatásunkról a https://clean1ng.hu/ozontakaritas/
Számunkra fontos az egészsége, rendeljen meg most tőlünk rendkívüli ajánlatunkal szolgáltatást!
Tisztaság, ahogy mi szeretjük!!!

 

Az ablaktisztítás 10 kulcsfontosságú szempontja, amit sokszor még a szakemberek is figyelmen kívül hagynak.

Lássunk azt a 10 szempontot amelyek új magaslatokba emelik az ablaktisztítás fogalmát:

Miért érezheti a legalaposabb ablaktisztítás után is úgy, hogy ez bizony most sem tiszta? A válasz nem mindig a napfényben itt ott látható csíkokban merül ki. Az ablaktisztítás elsőre nem tűnik bonyolultnak, de ha minden egyes mozzanatát figyelembe vesszük, akkor bizony egy elég komplex feladatot kapunk. 

Ablaktisztítás 360 – Nem csak ablak, de professzionális keret, árnyékoló és karnis tisztítás EGYBEN! Az ablaktisztítás nem csupán az üvegfelület tisztításából, hanem az ablakkeretek, az árnyékolók (redőnyök, reluxák és zsalúziák) takarításából áll, amelyet magánszemélyek és cégek számára is ajánlunk, akár alkalmi, akár rendszeres jelleggel.

Ismerkedjen meg a teljes körű “Ablaktisztítás 360” szolgáltatásunkkal.

1) Ablak és ablakkeret tisztítás mert csak az összhatás létezik

Hiába tiszta maga az ablak, ha környezete nem az. Ablaktisztítás során az első és legfontosabb feladat a keret tisztítása, majd ezt követi az üvegfelület, melynek külső és belső oldalát is gondos odafigyeléssel vesszük kezelésbe, így ragyogóan tiszta, foltmentes eredményt kapunk. 

2) Mindig az anyagnak megfelelő tisztítószer

Az ablakkeret tisztítása mindenképp az ablakkeret anyagának megfelelő tisztítószerrel történik. Fa keret esetén ügyelünk rá, hogy a festék semmiképp se sérüljön.

3) Karnis, függönytartó és árnyékoló tisztítás

Az ablaktisztítás részeként a függönytartót, vagy a karnist is gondosan megtakarítjuk, akárcsak a redőnyt, vagy más árnyékolókat, mint például redőnyöket, reluxákat és zsalúziákat. A reluxák és zsalúziák tisztítás a hagyományos takarítások során többnyire igazi mostohagyrekek, hisz megfelelő hozzáértés nélkül rendkívül időigényes és fárasztó feladatot képeznek. Éppen ezért nem ritka, hogy a redőnyöket akár évekig elporosodva, a zsalúziákat elszennyesedve használják.

4) Sokkal gyorsabban mint ahogy gondolta

Ismeri ezt? “Jönnek az ablakpucolók. Ma délelőtt nem dolgozunk.” 

Velünk ez nem fog megtörténni. Hogyan csináljuk? Egy csapattal egyszerre, hatékony eszközökkel, összehangoltan, nagyon alaposan, de mégis gyorsan. Amennyiben szükséges, leginkább nagyfelületű, vagy panoráma ablakkal rendelkező helyiségek esetén praktikus és hatékony eszközök segítségével, akár több munkatársunkkal egy időben, gyorsan és alaposan végezzük az ablaktisztítást. Ha leszalad kávézni, mire visszér mi már összecsomagoltunk és mindent tökéletes rendben és ami a legfontosabb makulátlan tisztaságban átadva távoztunk. Olyan gyorsan végzünk, hogy a munkatársai rá fognak kérdezni, hogy: Mitől ragyognak ilyen hirtelen az ablakok? 

5) Minden esetben környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk 

Olyan természetes anyagokat használunk amelyek a makacs szennyeződésekkel szemben is eredményesek. Lehet szó légyköpetről, vízkövesedésről és más bogárnyomokról. 

6) Elbánunk a legmakacsabb szennyeződésekkel is. 

A makacsabb szennyeződéseknél erősebb tisztítószerekkel dolgozunk. A legerősebb szereink is ártalmatlanok a környezetre, ugyanakkor ezzel is növeljük vegyihatást, ami csökkenti a munkaidőt

7) Semmilyen szennyeződést sem hagyunk az ablakon. 

Amennyiben szükséges a vegyszerek hatását tovább tudjuk fokozni mechanikai hatással, ami például a pengézés. 

8) Csík és cseppmentes ablaktisztítás színtiszta H2O-val. 

10-15 méteres magasságig kiváló hatékonysággal alkalmazzuk a fordított ozmózis technológiát, amely során úgynevezett tisztított vízzel, tisztítószermentesen dolgozunk, a víz pedig cseppmentesen szárad meg az üvegfelületeken. 

9) Alpinisták nélküli ablaktisztítás 15 méteres magasságig

Az imént említett technológiának köszönhetően 15 méteres magasságig nincsen szükség alpinistákra. Ez Önnek lényegesen gyorsabb eredményt jelent, mégpedig alacsonyabb költségen.

10) Ablaktisztítás alpintechnikával

Az alpintechnika magas üvegépületek ablakainak és egyéb üvegfelületeinek bevett tisztítási módszere, amelyhez minden esetben szakképzett munkaerőre és precíz biztosításra van szükség. Cégünk minden esetben csak vizsgázott ipari alpinistákat alkalmaz, akik nem csak szakképzettségük, de alaposságuk miatt is rendszeres munkatársaink. Bízza ránk az irodaházak, üvegépületek és magasan található üvegfelületek takarítását és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Ezzel kapcsolatos további információért kérem, kattintson ide: Alpintechnika

Ablaktisztítás

Tegyen próbára minket! Ha NEM tetszik az eredmény személyesen takarítom ki az otthonát, mégpedig  a saját költségemen. 

Bár én vagyok a cég tulajdonosa, de nagyon jól takarítok, talán a legjobban az egész cégben… 🙂 

Kérjen AJÁNLATOT MOST és élje át ahogyan a tisztaság fogalma új értelmet nyer a munkánk nyomán!

 

Most AJÁNDÉK “VIP Tanácsadó Takarítással” és folyamatos lakás takarítással köszönjük meg az állandó megbízást. Kérjen ajánlatot! 

VIP Tanácsadó Takarítás – Miközben a cég tulajdonosa végig takarítja az otthonát elmagyarázza és megmutatja mit hogyan és miért csinál. El fog ámulni, amint a tisztaság fogalma a saját szeme láttára nyer új értelmet. 

Folyamatos lakástakarítás ajándékba – Folyamatos irodatakarítási megbízás esetén minden második alkalommal DÍJMENTESEN takarjuk az otthonát.

 

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA – Ha nem tetszik a munkánk, jóvátételként a cég vezetője személyesen takarítja ki az otthonát. …és NAGYON jól csinálja! 🙂

Kérjen ajánlatot! Minden részletről 24 órán belül tájékoztatjuk! 

Ablaktisztítás
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Field is required!
Field is required!
Kötelező bejelölni!

Referenciák

Kapcsolódó blogbejegyzések

Étterem takarítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]

Tovább

Kiemelt szolgáltatásaink

Felülettisztítás
Felülettisztítás
Ablaktisztítás
Ablaktisztítás
Ipari alpin
Ipari alpin
Napelem tisztítás
Napelemtisztitas
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez