Nyiss ablakot az igazi tisztaságra!

Így, március idusához közeledve, nem csak naptárunkban köszöntött be a tavasz, hanem egyre hosszabb ideig kényeztet minket minden egyes napsugár, mikor kilépünk a szabadba. Ebből viszont az is következik, hogy nincs több kibúvó, ideje nekilátni a tavaszi nagytakarításnak.

Ha igazán hatékonyak akarunk lenni, érdemes rögtön az ablakkal kezdeni, hiszen ha a napsugár útját állja egy szennyezett ablak, hogyan is láthatnánk, mit csinálunk épp? Ezen kívül ez egy igen egyszerű módja annak, hogy fényt csalogassunk mindennapjainkba, ezzel is kényeztetve lelkünket, javítva közérzetünket.

Manapság az internet már számtalan ötlettel halmoz el, hogyan és mivel érdemes ablakot tisztítani. Kezdjük például a hagyományos módszerrel, avagy ecetet a kézbe!
Az ecet rendkívül sokoldalú a háztartásban, hiszen nem csak főzőtudományunkat csillogtathatjuk meg használatával, de felveszi a harcot a legmakacsabb vízkő, de még rozsda ellen is, emellett fertőtlenítő hatása miatt is rendkívül közkedvelt. Az igazán gyakorlott háziasszonyok évtizedek óta ezzel érik el a csíkmentes ragyogást a legtöbb üvegfelületen, ám ezt a módszert szorosan követni szokta a szellőztetés is, hiszen elég kellemetlen lenne az ecet szúrós szagával körüllengve folytatni a fáradságos munkát.

Ahogy folyamatosan fejlődik a technológia, a házimunka egyre több aspektusára találnak fel olyan kütyüket és berendezéseket, melyek helyettünk is elvégzik a piszkos munkát. Ilyen például a hazai piacon is egyre nagyobb teret nyerő robotporszívó, vagy a még kevésbé ismert elektromos ablaktisztító. Na de biztos megéri tízezreket kiadnunk egy olyan készülékre, mely az év legnagyobb részét a garázs valamelyik eldugott szegletében tölti?

Az urbanizációs folyamat magával hozta a többemeletes panelházak és irodaházak idejét, ami újabb akadályt gördített az ablaktisztítás elé. Akinek nem jött meg a bátorsága, hogy akrobatákat megszégyenítő mozdulatokkal tisztogassa az ablakokat, akár 10-20 méterrel a járda felett, annak nem kis fejtörést okozhat ez az egyszerű feladat.

Az ablak már tiszta, mégis zavar valami? Ideje figyelmet szentelni az ablakkeretnek, az árnyékolónak és a karnisnak is. Ezen felületek tisztítása megfelelő felszerelés nélkül meglehetősen körülményes tud lenni, ezért könnyen a következő ablaktisztítás idejére halasztja az ember.

Ablaktisztítás

Cégünk ezen problémákra könnyű megoldást nyújt:

  • Környezetbarát és allergénmentes tisztítószerekkel dolgozunk
  • A hatékonyság és gyorsaság nálunk kéz a kézben jár
  • Nem okoz gondot a magas ablak, sőt!

Start typing and press Enter to search