Kárpittisztítás

Kárpittisztítás – Új bútorok néhány ezer forintért!

Professzionális kárpittisztítás – hogy bútoraink újra eredeti fényükben pompázhassanak

 

Bízza a nagytakarítást egy professzionális takarítócsapatra, akik leveszik válláról a hosszadalmas tisztítási feladatok terheit!

Miért a kárpittisztítás?Gyorskorunk siker- és teljesítményorientált világában egyre nehezebb életben tartani a multitasking attitűdöt, az egyszerre több elvárásnak, igénynek való megfelelést. Otthonunkban is csupán akkor érezzük igazán jól, komfortosan magunkat, ha rend és tisztaság uralkodik körülöttünk, melyet – valljuk be – egyre nehezebb kihívás tökéletesen patyolat állapotban elhagyni a munkába készülés előtt, és ragyogó állapotban találni az ajtón való belépést követően. Egyetlen rend- és tisztaságszerető háztulajdonosnak sem szükséges pironkodnia amiatt, ha alkalomadtán nem jut idő, sem energia a ház minden zegzugának a kitakarítására. Egy megfelelő tapasztalattal, hatékony tisztítószerekkel, eszközökkel és kellő lelkesedéssel felvértezett, professzionális takarítócég le tudja venni vállunkról a nagytakarítás terheit, beleértve az ablak-, padló-, szőnyeg- és kárpittisztítás feladatának elvégzését egyaránt.

Miért fontos a kárpittisztítás?

Kárpittisztítás kézzel

 

  1. A rendszeres és szakszerűen elvégzett kárpittisztítás gátat szab az allergének útjába

Talán nem is gondolunk egy-egy nagytakarítás során az alapos kárpittisztítás fontosságára, hiszen szemmel nem minden esetben egyértelmű, hogy a fotel-, szék-, kanapé- vagy éppenséggel a puff-felületek tisztításért „kiáltanak”. A szoba nyomott, fáradt, áporodott levegőjének forrása gyakran a szövetek mélyén meglapuló por, vagy a ház falán lévő penész lehet. A szövetek mélyébe ágyazódott háziporatka sokak rémálma, hiszen ezek a parányi, alig 0,3 mm hosszúságot elérő ízeltlábúak egy sor allergiás tünet – légúti betegségek: allergiás nátha, asztma; bőrpanaszok: ekcéma, csalánkiütés – kiváltói lehetnek. Egyetlen lakás sem lehet tehát teljes mértékben patyolat, hiszen a poratka uralta láthatatlan világ folyamatosan veszélyeztetheti az egészségi állapotunkat.

Gondoljuk csak végig, hogy mikor volt legutóbb beütemezve egy alapos kárpittisztítás a napirendünkbe – mondjuk egy nagytakarítás-projekt folyamán? Régen. Néhányan úgy vélik, hogy a hatékony allergia-megelőzés, valamint a makulátlan tisztaságú ülőgarnitúrák érdekében havonta legalább egyszer érdemes mélytisztítani a kárpitfelületeket. Ennek hiányában a kárpit szinte mágnesként magába gyűjti a különféle szennyeződések garmadáját, ezáltal megnövelve a légzési panaszok kockázatát. Természetesen egyetlen otthon sem lehet tökéletesen szennyeződés-mentes, azonban szerencsénkre van arra mód, hogy kellőképpen megtisztítsuk a felületeket, ezzel preventív módon szabva gátat az egészségünket károsító allergéneknek. A rendszeres kárpittisztítás többé nem kerülhet várólistára, hiszen a megelőzés sokkal elviselhetőbb feladatokat ró ránk, mint a betegségkezelés, és az esetleges szövődményekkel való szembenézés.

  1. Az alapos kárpittisztítás által megnövelhetjük bútoraink élettartamát

Sokak életében van legalább egy bútordarab, amelyhez valamilyen okból kifolyólag jobban kötődnek, mint a lakásban található egyéb berendezési tárgyhoz. Amennyiben ezen megkülönböztetett figyelemben részesített, kedves bútordarabunk nem részesül rendszeresen beiktatott kárpittisztításban, nagy az esélye annak, hogy a karbantartás hiányából kifolyólag cserére ítéljük. Abban az esetben, ha gondoskodunk a gyakori és akkurátus tisztításról, nagymértékben megnövelhetjük imádott bútoraink élettartamát.

  1. Befellegzett a felületes takarítás idejének!

Egy megfelelően felkészült, speciális eszközökkel és effektív tisztítószerekkel rendelkező takarítócsapat szótárában ismeretlen a „felületes” jelző, hiszen arra összpontosítanak, hogy az otthon a legapróbb részletekig makulátlan legyen. Nem csupán a papok táncterére fókuszálnak, hanem a kanapé, matracok, függönyök, asztalok, szőnyegek alapos kitisztítására is… és valóban a legapróbb részletekig.

Legyen szó akár tavaszi vagy őszi nagytakarításról, rendezvény előtti vagy utáni alapos tisztításról biztosak lehetünk abban, hogy egy profi takarítócég a szőnyegtől a függönykarnisig mindent steril állapotban fog hagyni maga után.

A speciális tisztítószereknek és –eszközöknek köszönhetően a legmakacsabb foltokat is eltüntetik. A kárpittisztítás után igényelhetünk ózonfertőtlenítést is, mellyel a kellemetlen szagoknak is búcsút inthetünk, így vendégeink előtt többé nem szükséges szégyenkeznünk, hogy foltos, szagos kanapéra kell ültetnünk őket. Bútoraink, szöveteink valósággal újjászületnek, eredeti fényükben, színükben tündökölnek. Ne lepődjünk meg, ha egy ideig azzal a kérdéssel bombáznak bennünket, hogy mikor cseréltük le bútorainkat, garnitúráinkat.

  1. A kárpittisztítással spórolhatunk is! Hogyan?

A szakszerűen elvégzett kárpittisztítás révén hosszú távon megspórolhatjuk, kivédhetjük a bútorok javítási és karbantartási költségeit. A tisztaság fél egészség örökzöld mondásunk a bútorok esetében is helytálló, hiszen a megfelelő és gyakori kitisztításuk elhanyagolása okán a szőnyegek látképrombolóan felszakadozhatnak, a függönyök kiábrándítóan elszíneződhetnek, az ágyak és kanapék matracai kényelmetlenül csomósodhatnak.

  1. Végre fellélegezhetünk!

Mivel a szennyezőanyagokat és allergéneket a kárpitok mágnesként vonzzák magukhoz, egy megfelelő tisztítás hiányában, idővel, a levegő minősége is csökkenni fog, mely egyrészt kellemetlenné teszi az itt-tartózkodást, másrészt pedig negatív hatással lehet az egészségünkre. Amennyiben a ház minden pontja, felülete gyakran van tisztítva, nagy eséllyel megszabadulhatunk ezektől az egészségünkre és közérzetünkre egyaránt rossz hatást gyakorló szennyezőanyagoktól. Miért ne bíznánk hozzáértő szakamberekre az akkurátus munka elvégzését, akik eltüntetik a port, penészgombát, piszkot, foltot, kellemetlen szagokat és a szennyeződések ezernyi megnyilvánulását otthonainkból.

  1. Tiszta bútorok, tetszetős külcsínnel

Gyakran hallhatjuk környezetünkben, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa, mely alól a takarítás sem kivétel, hiszen egy alapos tisztítás után a látvány valóban magáét beszél. A kárpittisztítás során amellett, hogy megszabadulunk a káros allergénektől, portól, penésztől, poratkától, amellett, hogy jelentős mértékben lecsökkentjük az allergiás tünetek életünkbe való beköszöntét, újra elegánsnak, esztétikusnak, újszerűnek láthatjuk bútorainkat.

Kárpittisztítás utánOtthonunk csillogóvá, rendezetté, patyolat tisztává válik, és mentessé a mikroszkopikus kórokozóktól egyaránt. Az alaposan elvégzett kárpittisztítás után többé nem kell kompromisszumokat kötnünk érzéseinkkel, hiszen a fotel, a kanapé, az ágy már nem fog elnyűttnek tűnni, hanem szinte új életre kel, eredeti fényében pompázik.

Mi pedig örömteli mosollyal az arcunkon huppanhatunk öblös, kényelmes fotelünkbe egy fáradt nap után, egy könyvvel és egy pohár borral a kezünkben… hogy kilöttyenhet? Igen, azonban ne feledjük: a kárpittisztítás bútoraink alternatív gyógymódja, mely által visszanyerheti eredeti fényét, pompáját.

Profi kárpittisztításVisszanyerjük Önnek a bútorai eredeti színét, tisztaságát és illatát. A különböző típusú kárpitokat minden esetben a legnagyobb odafigyeléssel, speciális eszközökkel és tisztítószerekkel, valamint sok éves tapasztalattal tisztítjuk meg. Bízza ránk a kárpittisztítást, és bútorait újkori színükben és friss illattal adjuk át Önnek.


Harc a porral és atkákkal! Véget vethet a szálló por és allergiás tünetek nagyjának. – Kárpittisztítás A-tól Z-ig

A kárpittisztítást nemcsak akkor ajánljuk, ha koszosnak tűnnek bútorai. 

  1. Atkák – A bútorkárpitok a látszat ellenére is magukba gyűjtik a port, aminek következtében könnyedén válik az atkák melegágyává. A poratkák akár allergiás megbetegedéseket is okozhatnak, amelynek elkerülése érdekében érdemes bizonyos időközönként elvégezni a kárpittisztítást.

Szálló por – A poros kárpit mindemellett a több bútordarabra is kedvezőtlen hatással van, ugyanis a polcokra, az asztalokra, és minden egyéb felületre jobban átül a por, ha a kárpit nem megfelelően van tisztítva.

Kárpittisztítás

Irodai kárpittisztítás – “Inkább bele sem gondolok, hogy mi is lehet az a kétes eredetű folt ott a székemen, amire nap mint nap ráülök.”

Ne várja meg hogy a munkatársai csak erős kételyeket lekűzdve merjenek letelepedni az irodai székeikre.  A kárpitozott irodai székek igen nagy igénybevételnek vannak kitéve, mivel ezeket szinte az év minden napján, több órán keresztül használják a dolgozók. Irodai nagytakarítás esetén kifejezetten ajánlott a kárpittisztítást is elvégezni, hogy a munkakörnyezet ismét hosszú időre a lehető leghigiénikusabb legyen!

Kárpittisztítás

Otthoni kárpittisztítás – Nem kell együttélnie a foltokkal és beleivódott szagokkal!

A kárpitozott bútorok könnyedén válhatnak koszossá, főleg ha kisgyermek, vagy háziállat is él a lakásban. Mostantól nem kell félnie a sem a zsírkrétától a gyerek kezében, sem a zivatar elől bemenekült macska vagy éppen kutyus sáros lábnyomától.

Professzionális eszközeinknek és hatékony tisztítószereinknek köszönhetően a legkülönbözőbb szennyeződéseket és kellemetlen illetokat is képesek vagyunk eltávolítani, még akkor is, ha azok makacsul beleitták magukat a kárpitba. 

A tisztítást követően az adott bútort egy ózongenerátorral együtt letakarva minden kellemetlen illatot semlegesítünk és egyben fertőtlenítjük is azt.

Ez az összes kárpitozott bútorra igaz, így a kanapék, a fotelek, székek, puffok és minden egyéb bútordarab tisztítását nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Árajánlatkérés

Referenciák

Nagyon professzionális, kedves, megbízható szolgáltatás.  Az emberi hozzáállás miatt is bármikor igényelném újra. Mindenképpen ajánlom másoknak is.

Vastag Csaba

Gyorsak, kedvesek, pontosak! 🙂 Jó szívvel ajánlom őket.

Kassza-Darai Andrea
Kassza-Darai Andrea

Régóta dolgozom velük kíváló csapat.Pontos,precíz,megbízható…csak így tovább.
Csak ajánlani tudom.
Prime Steak&Wine

Kovács Béla

Kapcsolódó blogbejegyzések

Legkeresettebb Szolgáltatásaink

ablak
Ablaktisztítás
szonyeg1
Szőnyegtisztítás
lakas
Lakástakarítás
karpit
Kárpittisztítás
artboard-7-copy-5
Márvány Polírozás
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez