Kárpittisztítás

Kárpittisztítás – Új bútorok néhány ezer forintért!

Rendelje meg most szolgáltatásunkat és  AJÁNDÉKBA KAP  2020. Szeptember 30 ig ózonfertőtlenítést!

Tájékozódjon ajándékszolgáltatásunkról a https://clean1ng.hu/ozontakaritas/
Számunkra fontos az egészsége, rendeljen meg most tőlünk rendkívüli ajánlatunkal szolgáltatást!
Tisztaság, ahogy mi szeretjük!!!

 

Visszanyerjük Önnek a bútorai eredeti színét, tisztaságát és illatát. A különböző típusú kárpitokat minden esetben a legnagyobb odafigyeléssel, speciális eszközökkel és tisztítószerekkel, valamint sok éves tapasztalattal tisztítjuk meg. Bízza ránk a kárpittisztítást, és bútorait újkori színükben és friss illattal adjuk át Önnek.

Harc a porral és atkákkal! Véget vethet a szálló por és allergiás tünetek nagyjának. – Kárpittisztítás A-tól Z-ig

A kárpittisztítást nemcsak akkor ajánljuk, ha koszosnak tűnnek bútorai. 

  1. Atkák – A bútorkárpitok a látszat ellenére is magukba gyűjtik a port, aminek következtében könnyedén válik az atkák melegágyává. A poratkák akár allergiás megbetegedéseket is okozhatnak, amelynek elkerülése érdekében érdemes bizonyos időközönként elvégezni a kárpittisztítást.

Szálló por – A poros kárpit mindemellett a több bútordarabra is kedvezőtlen hatással van, ugyanis a polcokra, az asztalokra, és minden egyéb felületre jobban átül a por, ha a kárpit nem megfelelően van tisztítva.

Kárpittisztítás

Irodai kárpittisztítás – “Inkább bele sem gondolok, hogy mi is lehet az a kétes eredetű folt ott a székemen, amire nap mint nap ráülök.”

Ne várja meg hogy a munkatársai csak erős kételyeket lekűzdve merjenek letelepedni az irodai székeikre.  A kárpitozott irodai székek igen nagy igénybevételnek vannak kitéve, mivel ezeket szinte az év minden napján, több órán keresztül használják a dolgozók. Irodai nagytakarítás esetén kifejezetten ajánlott a kárpittisztítást is elvégezni, hogy a munkakörnyezet ismét hosszú időre a lehető leghigiénikusabb legyen!

Kárpittisztítás

Otthoni kárpittisztítás – Nem kell együttélnie a foltokkal és beleivódott szagokkal!

A kárpitozott bútorok könnyedén válhatnak koszossá, főleg ha kisgyermek, vagy háziállat is él a lakásban. Mostantól nem kell félnie a sem a zsírkrétától a gyerek kezében, sem a zivatar elől bemenekült macska vagy éppen kutyus sáros lábnyomától.

Professzionális eszközeinknek és hatékony tisztítószereinknek köszönhetően a legkülönbözőbb szennyeződéseket és kellemetlen illetokat is képesek vagyunk eltávolítani, még akkor is, ha azok makacsul beleitták magukat a kárpitba. 

A tisztítást követően az adott bútort egy ózongenerátorral együtt letakarva minden kellemetlen illatot semlegesítünk és egyben fertőtlenítjük is azt.

Ez az összes kárpitozott bútorra igaz, így a kanapék, a fotelek, székek, puffok és minden egyéb bútordarab tisztítását nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Field is required!
Field is required!
Kötelező bejelölni!

Referenciák

Kapcsolódó blogbejegyzések

Étterem takarítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]

Tovább

Kiemelt szolgáltatásaink

Felülettisztítás
Felülettisztítás
Ablaktisztítás
Ablaktisztítás
Ipari alpin
Ipari alpin
Napelem tisztítás
Napelemtisztitas
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez