Kárpittisztítás – a makulátlan kényelmes és esztétikus otthonokért

Még a legjobb minőségű szövet is ki van téve a károsodásnak, kopásnak, bepiszkolódásnak, foltosodásnak, ezért a nem túl tetszetős látvány (sőt: olykor a kellemetlen szagfelhő) kevésbé támogatja a pihenést, a jó közérzetet.

Mélytisztított kárpit teszi a bútorokat… esztétikusabbá

Amellett, hogy a kárpittisztítás utáni bútorok tetszetősebb látványt nyújtanak a pihenni, olvasni, relaxálni, avagy társalogni kívánók számára, a színek élénkebbek maradnak, megszűnnek a felületen éktelenkedő foltok, eltűnnek az orrfacsaró, kedvlohasztó szagok, eltűnnek a szennyeződések.

A kárpittisztítás hatására a belterek levegőjének minősége tapasztalhatóan javul, hiszen végre sikerül megszabadulnunk a por, doh, penész és allergének levegőminőséget csökkentő uralmától.

Meglehet, hogy nagy becsben tartjuk kárpitos bútorainkat, azonban Murphy törvénye sajnos nem kér engedélyt életünkbe való hívatlan-váratlan betoppanását megelőzően, ezért egy összejövetel során kilöttyintett bort, a szomszéd kisfiú önfeledt játéka közben kiömlött kakaót nem elegendő csupán a felszínről letörölni. A szövet mélyébe beivódott szennyeződés legoptimálisabb orvossága a kárpittisztítás lehet, melynek köszönhetően a bútoraink ismét eredeti fényükben pompázhatnak. Legalábbis a legközelebbi rendezvény beköszöntéig…

A háztulajdonosok legnagyobb örömére, ma már senki nem fogja árgus szemekkel nézni azt, ha napi elfoglaltságai mellett nem minden alkalommal jut idejük az alapos takarításra, és ilyenkor egy professzionális tisztítócsapat segítségét kérik. Ne várja, hogy az örökös allergiás tüsszögés, köhögés, a bőrirritáció és egyéb allergének, szennyeződések és baktériumok okozta tünetek befészkeljék magukat a mindennapokba! Van megoldás: a ház minden egyes részére, a padlótól a mennyezetig kiterjedő alapos takarítás életbe léptetése által, melyben helyhez jut az ablaktisztítás és a kárpittisztítás egyaránt.

Tiszta otthonnal és irodai környezettel az általános egészségért

Kibővíthetnénk a kört a tiszta személygépkocsi, tiszta iskola, tiszta tömegközlekedési eszközök és ipari környezetek színteréig, hiszen mindezen területeken emberek fordulnak meg, körülvéve egy szemnek láthatatlan, azonban kétségtelenül létező birodalommal: az allergénekével.

És valljuk be, a nyakunkba szakadt home office, valamint az irodai munkák során időnk nagy részét kanapékon, foteleken, kárpitos székeken töltjük, mely bútorok kényelmes ülésre alkalmas felületet kínálnak számunkra, ugyanakkor időközönkénti, megfelelő mélytisztítás nélkül: könnyen allergének gyűjtőhelyeivé válhatnak.

Start typing and press Enter to search