Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás – Mintha egy újat kapna a régi szőnyeg helyett… Csalódás kizárva!

Rendelje meg most szolgáltatásunkat és  AJÁNDÉKBA KAP  2020. Szeptember 30 ig ózonfertőtlenítést!

Tájékozódjon ajándékszolgáltatásunkról a https://clean1ng.hu/ozontakaritas/
Számunkra fontos az egészsége, rendeljen meg most tőlünk rendkívüli ajánlatunkal szolgáltatást!
Tisztaság, ahogy mi szeretjük!!!

 

Az átlagos szőnyegtisztítási kísérletek 3:2 arányban csalódással zárulnak és mi ezen egy kicsit sem csodálkozunk. A szőnyegtisztítás egy igen összetett feladat, amely a legtöbb esetben komoly szakértelmet és speciálisan erre a célra tervezett, professzionális gépeket, valamint hatékony tisztítószereket igényel. Ezek bármelyikének hiányában az eredmény erősen kétséges. Hacsak nem utálja a mintáját NE DOBJA KI a szőnyegét! – Padlószőnyeg tisztítás és hagyományos szőnyegtisztítás esetén keressen minket és mi garantáljuk, hogy szőnyege a lehető legtisztább állapotban kerül átadásra.

Padlószőnyeg-tisztítás – Új külső és friss illat

A szőnyegtisztítás minden esetben professzionális szőnyegtisztító géppel történik, amellyel a foltok és a színelváltozások is könnyedén eltüntethetőek. A hagyományos porszívókkal szemben az ipari szőnyegtisztító gépek sokkal hatékonyabban végzik a dolgukat, és számos makacs szennyeződés eltávolítására is alkalmasak. Három elengedhetetlen tényező felelős makulátlan tisztaságért, melyeknek egyike sem hiányozhat: 

 1. Professzionális gépek 
 2. Professzionális tisztítószerek 
 3. Megfelelő szakértelem

Sokan akik a drága idejüket feláldozva maguk bérelnek ki professzionális gépeket komoly csalódáson esnek át. Még abban az esetben is ha beszerzik a megfelelő tisztítószereket, egyszerűen azért, mert hiányzik a szakértelem. 

I.) Ön például tudja mi az a “SEMLEGESÍTÉS”? 

Ez a professzionális szőnyegtisztítás egyik legfontosabb utolsó lépése. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert ha, ha a folyamat végén tisztítószerek a szőnyegbe maradnak, akkor:

 1. A szőnyegben maradt tisztítószerek továbbra is funkcionálisan fognak működni, azaz megkötik a szennyeződést és így a szőnyeg a tisztítást követően még hamarabb hamarabb fog szennyeződni.
 2. A szőnyegben maradt tisztítószerek irritálóak lehetnek, gyerekre, bőrre
 3. A tisztítószer vegyi hatása fennmarad és a szőnyeg anyaga fakulhat, vagy akár a ruhája, ami érintkezik a szőnyeggel.

II.) A padlószőnyeg tisztítás másik fontos célja a kellemetlen szagok eltávolítása, a szőnyegtisztítással nem csak megújult külsőt, de friss illatot is kap a szőnyege. 

A szőnyegének a friss illata NEM természetes következménye a tisztításnak. A friss illatot egy három összetevős folyamat eredményezi.

 1. Ózongenerátor segítségével semlegesítjük a szőnyegbe ivódott kellemetlen illatokat. 
 2. Ugyanez a kezelés egyben fertőtleníti is a szőnyeget.
 3. Ezt követően egy utókezeléssel friss illatot kölcsönzünk a szőnyegnek. Ez utóbbi folyamat szinte teljesen hatástalan lenne a megelőző ózonos kezelés nélkül.

Szőnyegtisztítás – Három fázisú tisztítás az ideális hatásért

A hagyományos szőnyegek tisztítása mindig egy alapos hengerkefés porszívózással kezdődik, majd egy tisztázó porszívózás történik, ezt pedig a speciális szőnyegtisztítás követi. 

 1. Hengerkefés porszívózás – A hengerkefe átkeféli szálakat és összeszedi a hajszálakat is. Míg egy sima porszívó csak a felületen dolgozik, addig a hengerkefés porszívó sokkal mélyebben dolgozik, a szálakat mélyen masszírozza és a szennyeződéseket alaposabban távolítja el.
 2. Tisztázó porszívózás 
 3. Speciális szőnyegtisztítás amely lehet száraz vagy nedves tisztítás
 4. Száraz tisztítás – Kényesebb anyagból készült szőnyegek esetén száraz tisztításra is ugyanolyan hatékonysággal van lehetőség. A száraz tisztítás további előnye hogy nincs száradási idő,a felület azonnal bejárható, továbbá nem lesz párás, fülledt a levegő. Télen is elvégezhető. 
 5. Nedves tisztítás – Igény szerint a nedves tisztítás is alkalmazható, amely nemcsak a foltokat és az elszíneződéseket, de a kellemetlen szagokat is eltávolítja.

Szőnyegtisztítás cégeknek – Alkamai nagytakarítás részeként vagy akár önállóan

 

A szőnyegtisztítás cégek esetében legtöbbször padlószőnyeg esetén célszerű, de természetesen hagyományos szőnyegtisztítás is ajánlott. Az irodákban található padlószőnyeg takarítását az alapterület méretétől függő időn belül végezzük el. E szolgálatásunk az alkalmai nagytakarítás részeként is igényelhető. A munkatársaink egytől egyig leinformálhatóak, biztosítással rendelkező, megbízható magyar állampolgárok. Csakis olyan emberekkel dolgozunk akiket gond nélkül beengednék az otthonomba. 

Teljes mértékben alkalmazkodunk a munkájukhoz és akár este, vagy hétvégén is elvégezzük a feladatot egyáltalán nem zavarva a munkákat.

A diszkréció és titoktartás természetes része az irodai szolgáltattásunknak.

Szőnyegtisztítás magánszemélyeknek – Hat különféle technológia a legmakacsabb foltok eltávolítására

Gondolta már úgy, néhány komolyabb folt láttán, hogy: “Dobhatjuk ki a szőnyeget!” Lehet, hogy már elkönyvelte hogy új szőnyeget KELL vennie, de higgye el NEM KELL. Vörösbor, gyümölcs, vagy bármilyen makacs, mélyen beletaposott szennyeződések egyike sem jelent problémát. Speciálisan erre a célra használt professzionális takarítógépeink a legmakacsabb foltokkal is eltávolítják, így otthona újkori állapotban ragyog majd. 

 

Ha otthonában hagyományos szőnyegtisztításra, vagy padlószőnyeg tisztításra van szüksége, keressen minket, és bízza ránk az ezzel járó feladatokat, amelyeket négyféle technológiával el tudunk végezni

 

Technológia 01 – Száraz szőnyeg tisztítás

Technológia 02 – Szóró-szívófejes tisztítás

Technológia 03 – Szappanos tisztítás

Technológia 04 – Száradó-habos tisztítás

Szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat kérheti alkalmi nagytakarítás részeként is!

A professzionális felkészültség és hozzáállás elengedhetetlen.

 

Azért vagyunk hatékonyabbak a hagyományos megoldásoknál mert nem kereseti kiegészítés miatt foglalkozunk takarítással, mert mi tudjuk, hogy ez egy szakma ahol rendelkezünk a megfelelő szaktudással és a gépeket, technológiát az adott felülethez választjuk!

 

MI NEM HOBBY TAKARÍTOK VAGYUNK, NEM MEGÉLHETÉSI TAKARÍTOK! TUDJUK FELELŐSSÉGGEL TARTOZUNK EGÉSZSÉGÜKÉRT, ÉS VEGYI ANYAGOKKAL DOLGOZUNK SZAKSZERŰEN NEM SARKI BOLTOS HÁZI TAKARÍTÓSZEREKKEL. MI CÉLUNK EGY TISZTÁBB KÖRNYEZET.

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Field is required!
Field is required!
Kötelező bejelölni!

Referenciák

Kapcsolódó blogbejegyzések

Étterem takarítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]

Tovább

Kiemelt szolgáltatásaink

Felülettisztítás
Felülettisztítás
Ablaktisztítás
Ablaktisztítás
Ipari alpin
Ipari alpin
Napelem tisztítás
Napelemtisztitas
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez