Márványpolírozás

Márványpolírozás – Ha kopottnak, karcosnak, vagy foltosnak találja a márványt

Professzionális eszközeinkkel és több éves tapasztalatunkkal hatékonyan varázsoljuk újjá márványfelületeit. Márványpolírozás szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik kisebb, vagy nagyobb márványfelülettel rendelkeznek és kopottnak, karcosnak, vagy foltosnak találják a márvány burkolatokat. Bízza ránk a márványpolírozást és mi garantáljuk a legjobb eredményt.

Egy egyszerű döntés és a márvány konkrétan olyan lesz mint az ÚJ! 

Mivel a márványt sokszor vegyileg mossák fel, amit mellesleg nem javaslunk, a felületet folyamatosan maró vegyszerek miatt bemattul. Ugyanígy a folyamatos használat teljes természetességgel otthagyja a nyomát a felületen.

A márvány gyönyörű ha tiszta és fényes, hasonlóan, de kiábrándító és szinte csúnya amikor bemattul és koszos. 

Hasonló ez egy vadonatúj, sok tízmilliós autóhoz, ami nem csak egyszerűen koszos, de az oldalát beterítő sárdarabok ülnek rajta, mintha csak egy rallyn vett volna részt. Persze mindenkivel megtörténik hogy koszos lesz a kocsija. Teljesen természetes, hogy lemosatjuk. A dolog csak akkor válik érdekessé, amikor az autó már fél éve ugyanolyan koszos és a tárgyalásokra és a hétvégi családi vakációra is így járunk vele.

Egyszerűen megéri rendbehozni. 

Egy koszos járólap senkinek sem tűnik fel, de egy bemattult, karcos márvány felület nagyon is szembetűnő.

Márványpolírozás

Karcok, foltok és elszíneződések eltüntetése – Márványpolírozás A-tól Z-ig

A márványpolírozás, más néven finomcsiszolás abban nyújt segítséget, hogy eltüntesse a márványon megjelent karcokat, foltokat és elszíneződéseket. A munkát speciális márványpolírozó géppel végezzük, amely hatékonyan távolít el mindenféle makacs szennyeződést. 

Megfelelő márványpolírozással nem csak a szennyeződések és a karcok, de a kisebb felületi sérülések és csorbulások is kiküszöbölhetők, abban az esetben, ha ezek nem mélyebbek, mint 1-2 mm.

A kezelés során nem keletkezik por, mivel nedvesen csináljuk. 

FIGYELMEZTETÉS! – Legyebn óvatos a kóklerekkel. Amennyiben a csiszolást szakszerűtlen ember csinálja a felület mélyedésekkel lesz teli! A felület NEM LESZ sík! Továbbá amennyiben valaki csak polírozza a felületet a szennyeződés változatlanul ott marad, sőt a karcok egy része is, melyeket a polírozással csak kiemel. Mindezek szakszerű kezeléssel elkerülhetőek.

Márványpolírozás

Védelem a foltoktól és koszokódástól – Márványimpregnálás, hogy ne csak most de az elkövetkező években is gyönyörű legyen

 

A márványimpregnálás célja, hogy megakadályozza a víz és más folyadék beszívódását a márvány felületébe. Ennek köszönhetően a márvány felülete nem fog foltosodni, és nehezebben is koszolódik. 

A márvány impregnálásának köszönhetően a sokszor igen kényes felület ellenállóbbá válik, ezáltal pedig élettartama is jelentősen megnő

Márványpolírozást követően ajánlott a márványimpregnálás is.

A balesetveszély megszüntetése anélkül, hogy le kellene mondania a gyönyörű látványról. – Magasfényű márvány csúszásgátlása, gyakorlatilag láthatatlanul

Egy megcsúszó ügyfél, vagy munkatárs, szaladgáló gyerekek, egy figyelmetlen lépés egy észrevétlenül kiömlött folyadékon és kész a baj.  A márvány felületek esetében fontos lehet a csúszásmentesítés elvégzése is legyen szó irodáról, vagy az otthonáról, lépcsőről vagy járófelületről. 

A csúszásmentesíts professzionálisan elvégezve nem jár semmilyen hátránnyal. 

A művelethez minden esetben felső kategóriás, professzionális csúszásgátló bevonatot használunk.  Ez egy teljesen áttetsző anyag, amely a magasfényű, frissen polírozott felületek esetén sem vesz el azok esztétikai értékéből. 

Márványpolírozás mellé kérje a csúszásgátló réteg felvitelét is!

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Field is required!
Field is required!
Kötelező bejelölni!

Referenciák

Kapcsolódó blogbejegyzések

Étterem takarítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]

Tovább

Kiemelt szolgáltatásaink

Felülettisztítás
Felülettisztítás
Ablaktisztítás
Ablaktisztítás
Ipari alpin
Ipari alpin
Napelem tisztítás
Napelemtisztitas
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez