A létező egyik leghatékonyabb fertőtlenítés: 99.22%-os higiénia a helység LEGELDUGOTTABB pontjain is.

A hagyományos fertőtlenítő eljárásoknál több nagyságrenddel erőteljesebb, összehasonlíthatatlanul alaposabb és ráadásul gyorsabb fertőtlenítés. Csúcstechnológiás fertőtlenítő szolgáltatásunkkal nem csak költséghatékonyan, de teljesen környezetbarát módon oldjuk meg a higiénia kapcsán felmerült problémákat.

Egy új helyzet: Sokan megtanultak félni

Ha a félelem egyszer befészkelte magát egy ember lelkébe, majdnem hogy mindegy, van-e járvány vagy nincs, hogy a fertőzésveszély magas-e, vagy alacsony. Az emberek megtanulták, hogy félni kell és sokan félnek is. 

Nehéz megjósolni hogy minek kell történnie, hogy ez a félelem oldódjon, sőt vannak akik azt állítják, hogy ez a félelem teljesen már sohasem fog eltűnni. 

Ez a félelem árt Önnek, árt a családjának és árt az üzletének.

Önnek, a családjának és az ügyfeleinek azonban NEM KELL ezzel a félelemmel együtt élnie! 99.2%-os sterilitás MINDENHOL akár 30 perc alatt.

Korszerű fertőtlenítő technológiánknak köszönhetően tetszőleges gyakorisággal, akár naponta, a mindennapi működést alig megszakító egyszerűséggel és gyorsasággal tudjuk fertőtleníteni a kívánt helyiséget. 

Néhány perc, nagyobb légterek esetében maximum néhány óra leforgása alatt STERILIZÁLNI és SZAGTALANÍTANI tudunk bármilyen lakást, irodát, éttermet, rendelőt vagy raktárat. 

Tudass az ügyfeleival, ha szeretné írja ki a vendégterében, hogy “Rendszeresen VÍRUSMENTESÍTVE!” 

Korszerű eljárásainkkal képesek vagyunk kórokozó mentesíteni bármilyen zárt helyiséget, annak légterét, a helyiségben lévő minden tárgyat, illetve a levegővel érintkező minden felületet, legyen az egy szekrény vagy fiók belseje, vagy egy amúgy hozzáférhetetlen szellőzőjárat.

Mindez a hagyományos fertőtlenítési módszerekkel NEM, vagy csak nehezen megoldható.

Mi a probléma a hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal?

Alacsonyabb vírusölő hatás 

Akár több nagyságrenddel (1000x) alacsonyabb biocid hatás.

Körülményesség és kényelmetlenség

A legnagyobb kihívást a hagyományos vegyszeres fertőtlenítési eljárásokkal kapcsolatban a jelentősen alacsonyabb hatás mellett a körülményességük jelenti. 

Ahhoz, hogy egy felület megtisztításra kerüljön vegyszeres ronggyal át kell töröln, fel kell mosni, vagy legalábbis be kell permetezni. 

Képzeljen el egy munkaasztalt, számítógéppel, billentyűzettel, író és irodaszerekkel, jegyzetekkel, és mindennel, ami egy asztalon csak megtalálható. Most képzelje el, hogy jön valaki és egy megfelelő vegyszerrel MINDENT áttörölget, amit Ön csak megérinthet… Na ezt hívjuk körülményességnek. 

 

Lassúság

A körülményességénél fogva a hagyományos fertőtlenítés annyira időigényes, hogy a magas munkaerőigénye miatt egyrészt költségessé válik, másrészt nehéz rendszeresen elvégezni anélkül, hogy megzavarná a mindennapi életet.

 

Nem átfogóak

Akaratlanul is mindig kimarad néhány felület ami nem, vagy nem megfelelően lett megtisztítva. Másrészt a hagyományos módszerek nem tisztítják a levegőt és nem tisztítanak meg egyetlen olyan felületet sem, amit nem lehet áttörölni. Mindig kimaradnak a szekrények, fiókok, és hozzáférhetetlen helyek mint a szekrények mögötti felületek, szellőzők és klímabarendezések.

 

Vegyszermaradékokat hagyank hátra

Mivel a tisztítás vegyszeres, elkerülhetetlenül hátramaradnak vegyszermaradékok, a maguk többnyire kellemetlen szagával, és adott esetben egészségkárosító hatásukkal.

 

A talán legjobb megoldás: Ózon – Gyors, alapos és többezerszeres hatékonysággal megvalósuló fertőtlenítés 

Professzionális eszközeink gyorsan és nagy koncentrációban képesek előállítani ózont, melynek fertőtlenítő képessége 99,22%-os. Az ózontakarítás során az ózongáz MINDEN ismert baktérium és vírus fajtát 99,22%-os hatékonysággal pusztít el. Ide sorolható a felületeken található szalmonella baktérium, a klímaberendezésben előforduló baktériumok, esetleg az influenza- vagy a náthavírus. 

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja. A hagyományos vegyszerekkel ellentétben a biocid folyamat az ózon esetében olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni.

Bízza ránk az ózontakarítást, és garantáltan tiszta és kórokozómentes állapotban adjuk át a megtisztított helyiséget. 

Kérjen ajánlatot vagy adja le a rendelést most és ajándékba adunk Önnek egy 20%-os kedvezménykártyát, melyet a következő rendelésekor 100%-ban beválthat!

 

Hogyan működik az ózonos fertőtlenítés a gyakorlatban? – FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag képzett szakemberekkel dolgoztasson!

A természetes és vegyszermentes volta ellenére az ózon egy halálos gáz. A helyes alkalmazásához mind a kívánt fertőtlenítő hatás eléréséhez, mind biztonság szempontjából komoly szaktudás és megfelelő felszerelés szükséges. 

A kezelés időtartama alatt semmilyen élőlény nem tartózkodhat a helyiségben, még növény sem.

A megfelelő időtartamú kezelést követően a helyiséget alaposan át kell szellőztetni, ahol műszeresen mérni kell az ózon szintet. Csak miután a gáz teljesen kiürült lehet a helyiséget újra használatba venni.

Szakembereink a lehető legnagyobb körültekintéssel és alapossággal végzik a tisztítást.

Kérjen ajánlatot vagy adja le a rendelést most és ajándékba adunk Önnek egy 20%-os kedvezménykártyát, melyet a következő rendelésekor 100%-ban beválthat!

 

Mi történik ha megbíz minket? 20% folyamatos kedvezmény! 

Megrendelése vagy ajánlatkéárése setén telefonon felhívjuk és pontosítjuk a feladatot. A pontosított adatok alapján írásos árajánlatot küldünk Önnek, mely ártól semmilyen esetben sem térünk el felfelé.

A helyszínen kipakoljuk az éppen kezelt helyiségből a szobanövényeket, elvégezzük a kezelést, majd az szellőztetést követően műszeresen ellenőrizzük az ózon kiürülését a levegőből. Ezt követően visszarendezzük a szobanövényeket a helyükre.

A kezelés során ügyelünk rá, hogy az ózon a lehető leghatékonyabban fejthesse ki a hatását. Ha szükséges extra ventillációt és fokozott helyi kezelést alkalmazunk.

Minden rendelése mellé ajándékba adunk Önnek egy 20%-os kedvezménykártyát, melyet a soron következő rendelésekor beválthat! Ezen a kedvezményen keresztül Ön gyakorlatilag folyamatosan 20% kedvezménnyel veheti igénybe szolgáltatásunkat.

 

Az ózon takarítás előnyei: így fertőtlenítik a mentő- és rendőrautókat is

 

 • Maga a levegő is tisztításra kerül, ahol a légtisztítás során remek hatékonysággal szüntethetők meg a baktériumok, vírusos fertőzések, penészgombák, és a kellemetlen szagok jelenléte.
 • Az allergiás megbetegedések ellen is hatékony alternatív fellépés az ózonnal való allergénmentesítés. Az ózon hatására az allergén anyagok, mint például virágpor hasonlóan elpusztulnak mint a baktériumok és vírusok.

 

 • Az eljárás környezetbarát, vegyszer nélküli, nagyteljesítményű ipari légtisztító géppel történik.

 

 • A korszerű berendezés segítségével a takarítás rendkívül rövid ideig tart.

 

Túlzás vagy Szükséges?! Kinek és miért érdemes igénybe venni a “Fertőtlenítő takarítás A-tól Z-ig” szolgáltatásunkat?

Amennyiben bizonytalan, vagy nincs meggyőzve az ózonos fertőtlenítés hatékonyságáról az alábbi statisztikák és adatok segítségére lesznek egy átfogóbb kép kialakításában.

A koronavírus Kínai megjelenését követően több kutatócsoport is elkezdte vizsgálni az ózon hatását a frissen megjelent vírusra, mely vizsgálatok eredményeit tanulmányaikban publikálták.

Vírusírtás 99,22% -os teljes pusztulási aránnyal

Ezeket az eredményeket a Thailand medical 2020. február 5-én megjelent cikke foglalja össze.  Rendkívüli figyelmet érdemel egy még frissebb írás, amelyet a China.org.cn weblapon, a kínai állam által is jóváhagyott internetes portál 2020. február 26-án megjelent oldalain olvashatunk. A cikk írója egészen addig „merészkedik”, hogy kijelenti: az ózon egyenesen Isten ajándéka, amit az emberiség megmentésére teremtett. 

A cikk szerzője ezt az állítását Zhou Muzhi, a tokiói Keizai Egyetem professzora, tanulmányára alapozza, amelyben a professzor részletesen kifejti, hogy milyen hatást gyakorol az ózon a most megjelent COVID-19 vírusra, illetve, hogy a 2002-ben megjelent SARS vírus ellen már bizonyított

A távol-keleti ország egyik laboratóriumában, Li Zelin professzor vezetésével, az ózon elpusztításával végzett SARS-vírus kísérletének eredményei szerint az ózon hatékonyan képes elpusztítani a zöld majom vesesejtekbe oltott SARS-vírust, 99,22% -os teljes pusztulási aránnyal. A Wuhanban található vírus és a SARS vírus egyaránt a koronavírusokhoz tartozik. A kutatások szerint, az új koronavírus genomszekvenciáikban 80% -ban hasonlít a SARS vírusra.

A teljes cikk itt olvasható: http://www.china.org.cn/opinion/2020-02/26/content_75747237.htm

Kérjen ajánlatot vagy adja le a rendelést most és ajándékba adunk Önnek egy 20%-os kedvezménykártyát, melyet a következő rendelésekor 100%-ban beválthat!

 

Szagtalanítás és fertőtlenítés – Kisállatok, doh vagy akár füstszag megszüntetése és EXTRÉM takarítási feladatok esetén

A kellemetlen szagok elleni küzdelemben az ózon olyan mint egy csodafegyver. Mindenhova behatol és egyszerűen megsemmisíti szagokért felelős, akár mélyen beivódott anyagokat is. Legyen az doh, füst, vagy bármilyen egyéb, esetleg kisállatok, cicák vagy kutyusok okozta kellemetlen és kiszellőztethetetlen illat, egyaránt hatékonyan eltüntethető. 

Ugyanígy Extrém takarítási feladatok esetén ahol a fertőtlenítés mellet a szagtalanítás is fontos szerepet kap az ózon kiemelkedő hatékonysággal használható. Hajléktalanok által birtokba vett ingatlanok takarítása, hagyatéki ingatlanok fertőtlenítése vagy vagy haláleset utáni lakásokban egyaránt.

 

Csírátlanítás, atkaölő hatás – Nem csak vírus és baktérium mentesítés! 

Az ózon biocid hatása, kiválóan alkalmas bútorok, ágyneműk és szőnyegek csírátlanítására és atkátlanítására. 

Kérjen ajánlatot vagy adja le a rendelést most és ajándékba adunk Önnek egy 20%-os kedvezménykártyát, melyet a következő rendelésekor 100%-ban beválthat!

 

Hol célszerű a használata? Kinek érdemes fertőtlenítésre és szagmentesítés céljából az ózontakarítást választania?

 

Az ózontakarítás magánszemélyek számára szinte minden helyiségben alkalmazható: 

 • lakószobák, 
 • gyerekszobák, 
 • penészes falak, dohos helyiségek és pincék esetében,
 • klímaberendezések fertőtlenítésére 
 • beázott pince szag és csiramentesítése

 

Céges ügyfeleink esetében:

 • irodákban
 • tárgyalókban 
 • vendégterekben 
 • raktárakban
 • edzőtermekben, sportlétesítményekben

 

Az ózontakarítás kiválóan alkalmazható az egészségügyben:

 • egészségügyi intézményekben, 
 • magánrendelőkben,
 • gyógyszertárakban,
 • kórházakban, 
 • műtőkben, 
 • laborokban, 
 • illetve minden olyan helyen, ahol nagy számban jelentkeznek influenzás, vagy allergiás tünetek.

 

Élelmiszeriparban és vendéglátásban:

 • hűtőházak, 
 • élelmiszerraktárak, 
 • éttermek, 
 • hotelszobák 
 • csíraházak fertőtlenítése

 

A fertőtlenítés célszerű gyakorisága

Fertőtlenítés gyakoriságát terület jellegétől, valamint probléma okától függően kell meghatározni.

 • Egészségügyi intézményeknél, gyógyszertáraknál napi használat segít sterilen tartani helyiséget. 

 

 • Járványos, illetve influenzás időszakban kifejezetten ajánlott ózongázos fertőtlenítés, mivel ózongáz nem csak felületet, hanem a levegőben található baktériumokat és vírusokat is elpusztítja 99,22 %-ban, törlőkendős fertőtlenítéssel ellentétben.

 

 • Lakásokban, illetve családi házakban évente 2-3 alkalommal ajánlott ózongázos fertőtlenítés elvégzése. Ezen a területen is kivételt képeznek járványos időszakok, amikor fertőtlenítést magunk és családunk védelme érdekében érdemes gyakrabban megrendelni.
 • Szállodákban ajánlott vendégek távozás után, illetve sportlétesítményeknél, éttermeknél, naponta ajánlott ózongázos fertőtlenítés elvégzése.

Ózontakarítás Árak

 • 50 nm 24000Ft 60 perc
 • 80 nm 29000Ft 90 perc
 • 100 nm 34000Ft 120 perc
 • 150 nm 44900Ft 150 perc

 

Kérjen ajánlatot vagy adja le a rendelést most és ajándékba adunk Önnek egy 20%-os kedvezménykártyát, melyet a következő rendelésekor, ahol ismét kap egy 20%-os kedvezménykártyát, 100%-ban beválthat! Ezzel gyakorlatilag folyamatosan élvezheti ezt a 20%-os kedvezményt. 

Ózon takarítás
Árajánlatkérés

Referenciák

Nagyon professzionális, kedves, megbízható szolgáltatás.  Az emberi hozzáállás miatt is bármikor igényelném újra. Mindenképpen ajánlom másoknak is.

Vastag Csaba

Gyorsak, kedvesek, pontosak! 🙂 Jó szívvel ajánlom őket.

Kassza-Darai Andrea
Kassza-Darai Andrea

Régóta dolgozom velük kíváló csapat.Pontos,precíz,megbízható…csak így tovább.
Csak ajánlani tudom.
Prime Steak&Wine

Kovács Béla

Kapcsolódó blogbejegyzések

Legkeresettebb Szolgáltatásaink

ablak
Ablaktisztítás
szonyeg1
Szőnyegtisztítás
lakas
Lakástakarítás
karpit
Kárpittisztítás
artboard-7-copy-5
Márvány Polírozás
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Start typing and press Enter to search