Irodaház-takarítás

Az irodatakarítás különleges odafigyelést igényel, hiszen sokan napi 8-10 órában végzik munkájukat egy helyben. A munkakörnyezet tisztán tartása minden esetben növeli a munkakedvet, és ezáltal a munka hatékonyságát is. Válasszon minket, hogy ne a tisztaságon múljon cége sikeressége!

Irodatakarítás

Az irodatakarítás munkatársai szempontjából kiemelten fontos, hiszen idejük nagy részét az irodában töltik. Ennek érdekében fontos, hogy mindig a lehető legtisztább munkakörnyezet fogadja őket. Ugyancsak fontos szempont, hogy a takarítási folyamatok egyáltalán ne zavarják munkatársait, ezért az irodatakarítást mindig az előre egyeztetett időben végezzük, ami lehet a korareggeli, vagy akár a későesti órákban is. Egyedi igény esetén a hétvégi napokon is szívesen állunk rendelkezésre, ami főként az alkalmi, nagytakarítások elvégzéséhez lehet megfelelő időpont.

Irodaház takarítás

Irodatakarítás rendszeresen

A rendszeres irodatakarítás során nemcsak a munkaállomások és ezek közvetlen környezete kerül megtisztításra, hanem számos más területet is. Kiürítjük a szemeteseket, felporszívózzuk, és amennyiben szükséges felmossuk a járófelületeket, kitakarítjuk a mosdókat, mellékhelyiségeket. A pipere takarítás részeként igényelheti a higiéniai termékek folyamatos utántöltését, ellenőrzését, vagy akár a mosogatást. Amennyiben igény van rá, az irodai növényekre is figyelmet fordítunk, nem csak a portalanítással, hanem öntözéssel is. Carpet Cleaner szőnyegtisztítással rendszeresen figyelünk a járófelületek tisztaságára. Ezzel a száraz szőnyegtisztítási eljárással egy órán belül járhatóvá válnak a szőnyegek. Mindezeken túl maximálisan törekszünk irodai körülményekhez illő személyzet biztosítására, akik megjelenésükkel szintén cége jó benyomását keltik.

Irodaház takarítás

Irodatakarítás alkalmanként

Az irodák alkalmi takarítását akkor a legcélszerűbb végezni, ha felújítás, vagy költözés után egy mindenre kiterjedő, alapos takarításra van szükség, vagy az időszakos nagytakarítás ideje jött el. Előbbi esetekben a felújítással és a költözéssel járó szennyeződések is eltávolításra kerülnek. Eltávolítjuk a takarófóliákat és a költözéskor használt csomagolóanyagokat, kitakarítjuk a kisebb, mozgatható bútorok helyét, leportalanítjuk és lemossuk az árnyékolókat, és természetesen megtisztítjuk az ablakokat. Ha időszakos nagytakarításról van szó, eltávolítjuk a pókhálókat, lemossuk az ajtókat, a kapcsolókat és a csatlakozóaljzatokat. A felületnek megfelelően feltakarítjuk a járófelületeket, fertőtlenítjük a csempéket, megtisztítjuk a világítótesteket, a kábeleket és a helyiségekben található csöveket.

A teljesség igénye nélkül felsorolt munkafolyamatokon túl, bármilyen egyedi kérésnek is szívesen eleget teszünk.

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Field is required!
Field is required!
Kötelező bejelölni!

Referenciák

clean1ng_referencia_m

Kapcsolódó blogbejegyzések

Étterem takarítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]

Tovább

Kiemelt szolgáltatásaink

Felülettisztítás
Felülettisztítás
Ablaktisztítás
Ablaktisztítás
Ipari alpin
Ipari alpin
Napelem tisztítás
Napelemtisztitas
SOS Takarítás
SOS Takarítás

Kezdjen gépelni a kereséshez